Na de leuke wedstrijd voor coming out day van 2 weken geleden tegen de gemeente Sint-Katelijne-Waver, moesten onze jongens op vrijdag 21 oktober de wei in tegen Zemst-Laar. Mooi weer, een leuke grasmat en een super opkomst van 16 enthousiaste spelers voorspelden veel goeds!

Onze Pink Devils legden veel inzet aan de dag. De eerste helft kenmerkte zich vooral met veel middenveldspel. Door een knappe organisatie van onze verdediging Bob, Max, Imed en William konden we de 0 op het bord houden en met een brilscore de rust ingaan.

De tweede helft bracht meer gevaar dan de eerste. Het middenveld van onze pinkies begon meer en meer controle over de wedstrijd te krijgen. Toch kregen we even later het deksel op de neus. Bij een tegenaanval werd onze doelman Jochem omspeeld en werd er (al dan niet) een fout gemaakt in het 16 metergebied met een penalty tot gevolg. 1-0 en onze jongens konden in achtervolging.

Even later werd de bal diepgespeeld naar Robin, hij zette zich knap door en kon het leer onder de thuisdoelman schuiven. De bordjes hingen weer gelijk!!

We voelden dat de overwinning in zicht was en probeerden meer druk te zetten naar voor. Grote kansen bleven echter uit. Dicht bij het einde moesten we een 2de goal slikken. In het slot probeerden ze nog met zijn allen in de aanval te gaan om de gelijkmaker te lukken, echter kregen we nog een 3de goal binnen in de laatste seconde.

Niet getreurd.. Een knappe wedstrijd van onze jongens waar we allen fier op kunnen zijn.

De derde helft na de wedstrijd in de kantine was zeker zo plezant met een prima sfeer!

Volgende wedstrijd staat gepland op vrijdag 4 november op de Nekker tegen Waarloos.