Hoi nieuweling,

Wie beweert dat voetbal en homo’s als water en vuur zijn, zit volledig verkeerd. Dat bewijzen wij, de Pink Devils uit Mechelen, de enige homovoetbalploeg van België.

Dat wij meer dan ons mannetje kunnen staan, bewezen we al op Europese en internationale tornooien. Zo behaalden we in de zomer van 2007, zilver op de Outgames in het Canadese Montreal; ook op de Eurogames Barcelona behaalden we zilver (in 2008).  Dit jaar waren we ook aanwezig op de Eurogames in Rome.


Pink Devils?  Wie?  Wat?

De Pink Devils zagen in 2001 het daglicht, een initiatief van Guido, die jarenlang competitie had gespeeld.  Enkelen van toen zijn er nu nog steeds bij trouwens.  Maar in de loop der jaren, is er steeds vers en jong bloed bijgekomen, tot de ploeg die we nu zijn.

In 2018, dat zijn zowat 20 spelers (Peter, Glenn, William, Iwein, Ben, Alain, Bjorn, Stevie, Bert, Andy, Lars, Dries, Peter, Bart, Jente, Ad, Jacopo, Bilal,Jacopo en nog enkelen).  De jongste speler moet nog 18 worden, de oudste is de 50 al gepasseerd.  De meesten zijn tussen de 20 en de 35 jaar oud.

Wij trainen alle woensdag van april tot september in het Vrijbroekpark te Mechelen.  En regelmatig, vooral ’s winters, trainen en spelen we in zaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *