Zondag stond onze wedstrijd tegen FC Hias op het programma. Voor de wedstrijd werden nieuwe individuele foto’s en teamfoto’s getrokken met onze nieuwe uitrusting. Deze zullen later nog geupload worden.

14 enthousiaste spelers aan de aftrap onder een stralend zonnetje. Onze jongens begonnen zeer sterk aan de wedstrijd. Met een knappe organisatie werden er nauwelijks kansen weggegeven, integendeel we kwamen zelfs op voorsprong! Na een hoekschop van Caspar verlengde Marcio in 1 tijd naar Jake die met een rake kopslag de keeper tegenvoets kon kloppen! Knap doelpunt! Onze tegenstanders hadden het meeste balbezit maar konden in de eerste periode weinig uitgespeelde kansen bijeen voetballen.

In de tweede periode hingen de bordjes zeer snel gelijk. Het zeer goede spel van de eerste helft ontbrak wat in de tweede helft. De vermoeidheid sloeg toe en zo konden onze tegenstanders nog 3 doelpunten lukken. Niet getreurd, we trekken ons op aan de eerste helft en vol goede moed naar de volgende wedstrijden. Hierbij onze kalender voor oktober:

Vrijdag 6 oktober 2023 – 20u00: Sint-Katelijne-Waver – Pink Devils (terrein Wavria)

Vrijdag 20 oktober 2023 – 20u00: Zemst Laar – Pink Devils

Vrijdag 27 oktober 2023 – 20u30: Sparta Haacht – Pink Devils

Supporters op post!!

Categorieën: Geen categorie