Naast de wekelijkse trainingen in het Vrijbroekpark in Mechelen, hebben onze Pink Devils deze zomer zeker niet stil gezeten.

Eurogames in Bern

Einde juli namen we weer deel aan de Eurogames die dit jaar georganiseerd werden in de Zwitserse hoofdstad Bern. Voor de eerste keer schreven we ons in voor het “7 tegen 7” tornooi. Bij de start moesten onze jongens zich nog even aanpassen aan de nieuwe manier van spelen, maar naargelang het tornooi vorderde gingen de sportieve prestaties steil de hoogte in. Ook naast de sportieve activiteiten konden we weer spreken van een toptornooi. De leuke en gezellige etentjes en terrasjes na de sportieve prestaties bleken weer een voltreffer.

Pink Devils op de Eurogames in Bern samen met FC Paris Arc-En-Ciel

Pink Devils op de Antwerp Pride

In augustus namen we voor de eerste keer deel aan de Antwerp Pride. Onze passage ging niet onopgemerkt voorbij. Zowel in Het Laatste Nieuws, De Morgen als tijdens het VTM journaal werden we in de spotlights gezet. Een top namiddag die zeker voor herhaling vatbaar is. Volgend jaar staan zowel de Brussels Pride als Antwerp Pride op het programma!

Pink Devils spelen tijdens de QUEER games in Keulen

Niet enkel Bern kunnen we dit jaar op ons internationaal palamares schrijven. We namen eveneens vorig weekend deel aan de QUEERgames in Keulen. Een 5 tegen 5 tornooi. De eerste keer dat we konden kennismaken met ‘kooivoetbal’. De boardings naast het terrein worden tijdens de wedstrijd gebruikt om knappe acties op te zetten. Het net rond de kooi laat de bal niet toe het terrein te verlaten. Een enorm zware en vermoeiende ervaring maar we kijken volgend jaar weer uit naar een nieuwe edititie! Het feestje na de wedstrijd en de derde helft waren natuurlijk weer top!

Pink Devils vs Rood-Wit

Deze woensdag stond na lange tijd nog eens een 11 tegen 11 wedstrijd gepland tegen Rood-Wit uit Antwerpen. In een zeer gelijkopgaande wedstrijd kwamen we snel 0-1 achter. Onze jongens knokten zich in de wedstrijd. Via doelpunten van Dries en Ben konden we gelijke tred houden met onze tegenstanders. Uiteindelijk werd de score 2-4 maar een gelijkspel had zeker op zijn plaats geweest!

Nieuwe truitjes voor de Pink Devils

In onze laatste wedstrijd konden we onze nieuwe truitjes in gebuik nemen. Voor het eerst in meer dan 20 jaar zullen we in ‘pink’ spelen. We doen hierop onze naam alle eer aan. Een bedankje willen we hierbij richten aan onze shirtsponsor Red and Blue voor de jarenlange ondersteuning van onze club!

Het voorbij jaar konden we maar liefst 10 (!) nieuwe spelers aansluiten. Allen stuk voor stuk toppers die een leuke nieuwe vibe in de ploeg brengen.

Planning voor de komende wedstrijden:

Zaterdag 16 september 2023 – 16 u:

Stad Mechelen – Pink Devils (Zaalvoetbal in sporthal IHAM Mechelen voor coming out day)

Zondag 24 september 2023 – 15 u:

Pink Devils – FC Hias (Locatie: Nekker in Mechelen)

Vrijdag 6 oktober 2023 – 20u00:

St-Katelijne-Waver – Pink Devils

Supporters op post!!

Categorieën: Geen categorie