Het was een korte maar verdiende pauze voor onze jongens na een zeer geslaagd tornooi waar we aan deelgenomen hadden in Nijmegen. Daar vonden dit jaar de Eurogames plaats, een beetje zoals de Olympische Spelen, maar dan voor holebi’s.

Na deze twee weken verdiende rust krijgen de spelers een tweeluik voorgeschoteld met twee midweekwedstrijden. Op woensdag 17 augustus spelen we een traditiewedstrijd tegen Rood-wit uit Wilrijk. Ditmaal vindt de wedstrijd plaats op De Nekker plaats omdat onze tegenstanders zijn moeten verhuizen naar een andere locatie waar ze velden moeten delen met andere teams. De wedstrijd start om 20:15.

Op woensdag 24 augustus, exact één week later, nemen we het op tegen een voor ons nieuwe tegenstander: Boterwaag. Het zal ook voor ons een beetje aftasten zijn hoe sterk de tegenstanders juist zullen zijn. Willen jullie ook komen kijken hoe onze ploeg het er van afbrengt? Supporters zijn opnieuw welkom op De Nekker tegen de aftrap om 20:00.

Zijn jullie benieuwd naar onze speelkalender na augustus? Kijk dan snel bovenaan in de menubalk onder ‘Wedstrijden’. Daar vindt je alle informatie terug.

Ben je nieuw en wil je graag komen voetballen? Laat dan je gegevens achter via het invulformulier of stuur een mailtje naar hermans.andy@skynet.be .

Categorieën: Geen categorie