Afgelopen woensdag op een zomerse september avond namen de Pink Devils het voor de 2de maal op tegen Sint Jozef. Zij komen uit in een reservecompetitie in Antwerpen het vroegere KVV.

Samen met de wedstrijd vorig jaar tegen Boom was dit voor ons een gala wedstrijd met een verdiende overwinning voor onze ploeg.  Was het dankzij de terug keer van onze Tiago of lag het aan de 2 doelpunten van onze nieuwe aanwinsten Lowie en Florin?
Het derde en laatste doelpunt werd gemaakt door onze speler/trainer Andy. Dat zorgde toch wel voor de zekerheid van de overwinning. Ook al was het tijdens de rust toch even opletten, net op het einde van de eerste helft viel plots de 1-1 zomaar uit de lucht. Maar aangeslagen waren we niet en speelde ook na de rust gewoon rustig verder. De kansen kwamen en al snel werd het met een mooie voorzet van Tiago en een kopbal doelpunt van Florin 2-1.
Iedereen heeft dan ook het beste van zichzelf gegeven maar ere wie ere toekomt nieuw in onze ploeg Lowie was out standing. Met een juiste inschatting en positiespel was hij de tegenstanders altijd een stap voor. Hopelijk kunnen wij nog vaak van hem genieten in de kleuren van onze ploeg.