Alle factoren waren aanwezig om er een sportieve en mooie avond van te maken in het Vic Coveliersstadion. De aanhoudende hitte van de voorbije maanden was voorbij en het was een ideaal voetbalweertje op een vrijdagavond met een mooie blauwe hemel. Dertien Pink Devils kwamen opdagen voor deze wedstrijd met 2 nieuwe krachten en Christophe die opeens zijn heroptreden maakte.

Ons begin was niet echt goed, om niet te zeggen dat het eerste kwartier dramatisch was. Op elke linie kwamen we te laat en op het middenveld kregen we geen voet aan de grond. Ondanks dat zij wel de bal hadden en één echt goede actie van onze keeper bleven meer kansen voor de thuisploeg uit. Het was dan ook van een onterechte vrije trap dat zij gebruik maakten om de 1-0 te maken. Dit was voor ons het teken om enkele wissels door te voeren wat een succes bleek te zijn. We kregen meer grip op de bal en de wedstrijd kwam in evenwicht en ook onze spitsen kregen wat kansen.

Na de pauze speelden we op hetzelfde elan door waar we mee geëindigd waren de eerste helft. Maar stilaan nam de vermoeidheid toe bij enkele spelers en vielen er terug meerdere gaten die moeilijker te belopen vielen voor ons als bezoekers. Met 2 mooie afstandsschoten en een vermijdbaar vierde doelpunt werd het verschil misschien iets te groot. Ondertussen hadden wij ook de 0 van het bord geveegd dankzij een doelpunt van 1 van de nieuwkomers (Stijn V.).

Met een 4-1 nederlaag kunnen we alleen vaststellen dat Edegem zoals elke keer een moeilijke tegenstander blijkt te zijn voor ons. De mening van een aantal spelers en supporters was dan ook dat we zeker geen kans maakten om te winnen maar dat het verschil op het scorebord achteraf ook wel te groot was. Maar het was in ieder geval een geslaagde avond mede dankzij de goede organisatie van de gemeente Edegem, de talrijke supporters en de aangename sfeer van de avond. Alvast bedankt, Edegem, voor deze uitnodiging en wie weet tot volgend jaar.

 

Categorieën: Geen categorie