Het nieuwe jaar is al even van start gegaan maar ook onze Pink Devils hebben sportief nog niet stil gezeten! Op 8 januari organiseerden we onze nieuwjaarsdrink. Een gezellige boel met vooraf een onderling wedstrijdje zaalvoetbal om het overvloedige eten van tijdens de eindejaarsfeesten van ons af te spelen.

Onze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar was begin februari tegen Schelle Sport. Een tegenstander waar we elke keer met veel plezier tegen spelen, zowel op sportief als ‘gemoedelijk’ vlak. De wedstrijd zelf verliep vrij close en werd met een klein verschil (1-3) verloren.

Op woensdag 22 februari stond de wedstrijd tegen de Soccerboys op het programma. Na een zeer aangename en sportieve wedstrijd tegen deze nieuwe tegenstander konden we gelijke tred houden door doelpunten van Jochem en Maxim. Op het einde van de wedstrijd kregen we nog enkele ‘dotten’ van kansen die gemist werden. De soccerboys waren echter onverbiddelijk en konden de overwinning naar zich toetrekken 2-4.

Vorige week moesten we Waarloos partij geven. In de heenwedstrijd liepen we tegen een te sterke tegenstander wat nu ook weer het geval was. De wedstrijd werd verloren met zware cijfers echter na de wedstrijd was onze derde helft weer van top kwaliteit!

Binnekort staat ons Pink Devils weekend op het programma met ook een wedstrijd in en tegen Gingelom. We kijken er allen naar uit!

Hierbij een overzicht van onze volgende wedstrijden, supporters op post!

Zondag 19 Maart 2023 – 13u45: FC Hias – Pink Devils (in Rotselaar)

Zondag 2 april 2023 – 15u00: Gingelom – Pink Devils (Pink devils weekend)

Vrijdag 5 mei 2023 – 20u30: Pink Devils – Zemst Laar (De Nekker)

Categorieën: Geen categorie