Een zachte nazomerdag was het in Steenhuffel ideaal voor een mooi middagje voetbal. Bij ons waren 13 spelers opgedaagd voor het ondertussen klassieke treffen tegen Thor Smis. We begonnen goed aan de wedstrijd, de bal was voor ons en de eerste kans werd mooi gepakt door hun keeper.

Jammer genoeg volgden er toen wat verdedigende foutjes die ons na een half uur spelen op een 0-2 achtstand hadden gezet. Daarna kwam er een zwart moment dat de wedstrijd even deed vergeten in het niets. Bij een duel liep onze ancien Erik een zware blessure op aan de knie, zodanig dat hij moest worden weggebracht met de ziekenwagen. Na de wedstrijd kregen we het nieuws dat er een operatie nodig was.

Ondanks deze domper wilden we toch iets proberen goed te maken in de 2de helft. Zo gezegd zo gedaan: we kwamen redelijk snel met de aansluitingstreffer gemaakt door Enoch. Thor slaagde er niet in om veel echt open kansen te creëeren en met een prachtig afstandsschot van Patrick kwamen we op gelijke hoogte.

Jammer genoeg was er van die gelijke stand niet heel lang sprake. Na een toch wel driest inkomen van één van onze verdedigers werd er een penalty gefloten. Volgens velen van ons niet terecht aangezien de tackle buiten het strafschopgebied werd ingezet. Onze gelegenheidskeeper Bert kon de strafschop helaas niet stoppen.

Kansen kregen we zeker nog maar een nieuwe gelijkmaker kwam er niet meer van.

Eindstand 3-2 dus, maar met het gevoel dat er ook in deze wedstrijd alweer meer inzat dan er is uitgekomen. Erik wensen we van harte een spoedig herstel, we hopen deze ‘oude krijger’ snel weer tussen de lijnen te zien!

Categorieën: Geen categorie