Net zoals vorig jaar heeft de gemeente Boom de Pink Devils uitgenodigd voor een wedstrijd. Ook dit jaar zal dit evenement weer in het teken staan van de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. Net zoals vorig jaar zullen het hopelijk weer een leuke en gezellig avond worden. voor opwarming en na de wedstrijd krijgen we een DJ set van dj Joey De Laet.

De vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen de Gemeente Boom en de Pink Devils heeft plaats op vrijdag 18 mei en dit op de Koninklijke Rupel Boom Football Club, Jeugdcentrum De Schomme, Schommelei 1 Bus 5. De aftrap is voorzien om 20.00u stipt.

De gemeente Boom zal zowel supporters als spelers na de wedstrijd voorzien van frietjes en snacks à volonté.

Wij van onze kant willen ook iedereen aanmoedigen om te komen spelen of supporteren want na onze overwinning van vorig jaar met 1-5 zullen ze er waarschijnlijk alles aan willen doen om dit weer niet te overkomen.

De locatie: Koninklijke Rupel Boom Football Club, Jeugdcentrum De Schomme, Schommelei 1 Bus 5. De aftrap is voorzien om 20.00u stipt.

Categorieën: Geen categorie